ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΕΣγάλα ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

για 4
ΑΤΟΜΑ
5 λεπτά
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
15 λεπτά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΥΛΙΚΑ

5 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο

3 κρεμμύδια κομμένα σε μέτριες φέτες

2 - 3 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη

αλάτι

1 συσκευασία σπαγγέτι

2 κεσεδάκια στραγγιστό γιαούρτι ΘΕΣγάλα

 

 

 

 

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Τάσος Αντωνίου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά και κρατάμε 1/2 φλιτζάνι από το νερό τους.

Σε τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο.

Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το αφήνουμε να σωταριστεί καλά για 5 -10 λεπτά.

Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη και το αλάτι.

Ανακατεύουμε καλά και όταν καραμελώσουν τα κρεμμύδια,
αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.

Σε μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το νερό των ζυμαρικών.

Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα μεταφέρουμε στο μπολ με το γιαούρτι.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε τη μακαρονάδα σε πιάτα.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΘΕΣγάλα