ΝΤΑΚΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ ΘΕΣγάλα

για 4
ΑΤΟΜΑ
7 λεπτά
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
3 λεπτά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΥΛΙΚΑ

4 κριθαροκούλουρα στρογγυλά

2 ντομάτες, ψιλοκομμένες ή τριμμένες στον τρίφτη

αλάτι

300 γρ. λευκό τυρί ΘΕΣγάλα κομμένο σε κυβάκια ή σε τρίμμα

2 - 3 κουταλιές σούπας κάππαρη

3 - 4 κουταλιές σούπας παρθένο ελαιόλαδο

ρίγανη για το σερβίρισμα

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Τάσος Αντωνίου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βρέχουμε ελαφρώς τα κριθαροκούλουρα και τα βάζουμε σε πιατέλα.

Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.

Μοιράζουμε από πάνω τη ντομάτα και αλατίζουμε.

Προσθέτουμε το λευκό τυρί κα τη ρίγανη.

Σκορπίζουμε την κάππαρη και περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.

Σερβίρουμε τον ντάκο αμέσως.

 

 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΘΕΣγάλα