Παντοπωλεία με την ποιότητα ΘΕΣγάλα


Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της διάθεσης γαλακτοκομικών προϊόντων απευθείας στους καταναλωτές, μέσω των αυτόματων πωλητών γάλακτος, ο ΘΕΣγάλα μετατρέπει τα καταστήματα του σε μικρές συνεταιριστικές γωνιές, με την επωνυμία «ΘΕΣγάλα συν», με ελληνικά προϊόντα τοπικών παραγωγών και ενισχύει το δίκτυό του με τη μέθοδο franchise.

 

Τα νέα καταστήματα – παντοπωλεία, τα οποία θα βρίσκονται, σε πρώτη φάση, παραπλεύρως των ήδη υπαρχόντων σημείων πώλησης γαλακτοκομικών προϊόντων, θα διαθέτουν τρόφιμα, συσκευασμένα και μη, τα οποία προέρχονται από συνεταιρισμούς και τοπικούς παραγωγούς.

 

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται με πρώτη ύλη που προέρχεται αποκλειστικά από την ελληνική γη και φέρουν τη σφραγίδα και την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να βρίσκουν προϊόντα της ελληνικής γης σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές, ενώ οι παραγωγοί μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους απ’ ευθείας στους καταναλωτές μέσω του δικτύου καταστημάτων «ΘΕΣγάλα συν».

 

Τα «ΘΕΣγάλα συν» θα διαθέτουν στους καταναλωτές προϊόντα αρτοποιίας και διαφορετικούς τύπους αλεύρων και ζυμαρικά, με πρώτες ύλες του Συνεταιρισμού Αγροτών Θεσσαλίας «ΘΕΣγη», τυροκομικά προϊόντα και τυριά ΠΟΠ παρασκευασμένα με γάλα του Συνεταιρισμού Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας «Γάλα Ελάς», μαρμελάδες και σάλτσες από Έλληνες παραγωγούς, παρθένο ελαιόλαδο από την ομάδα παραγωγών ‘Μολών Λαβέ’ της Λακωνίας, αλλαντικά από βόεια κρέατα των μελών του ΘΕΣγάλα, κ.α.


Με το μεράκι του παραγωγού και την εγγύηση του ΘΕΣγάλα.


Καλώς ήλθατε στον κόσμο του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα και των προϊόντων θες. Εδώ, επιλέγουμε για εσάς μόνο τα καλύτερα της ελληνικής γης που φτάνουν στα χέρια σας με τη φροντίδα και το μεράκι Ελλήνων μικρών παραγωγών και Συνεταιρισμών. Για αυτό και τα προϊόντα θες έχουν μόνο...συν: στην ποιότητα, τη γεύση, τη νοστιμιά. Ανακαλύψτε και εσείς σήμερα στα καταστήματα ΘΕΣγάλα ένα θησαυρό ελληνικών προϊόντων για το τραπέζι σας. Από το φρέσκο γάλα ΘΕΣγάλα που ξέρετε και αγαπάτε μέχρι αλλαντικά από κρέατα των παραγωγών μας, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα ΠΟΠ, παραδοσιακά ζυμαρικά, χειροποίητες πίτες, προϊόντα αρτοποιίας, άλευρα, ελαιόλαδο, αβγά, σάλτσες, μαρμελάδες, χυμούς και πολλά ακόμη αγαθά. Τα προϊόντα θες είναι εδώ, για να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής και της διατροφής σας!